Eerste Bringme Box in een residentie in Brussel Bringme: pakjes leveren zonder dat je er bent

Zaterdag 10 december 2016 — Brussel, 10 december 2016 – Vandaag werd de eerste Bringme Box in een appartementsgebouw in Brussel ingehuldigd. Dankzij de Bringme Box kunnen de bewoners van het appartementsgebouw Roodebeeklaan hun pakjes laten leveren en terugsturen zonder dat er iemand aanwezig moet zijn. Het is het eerste residentieel vastgoedproject in Brussel dat het innovatieve systeem in zijn lobby integreert. De volgende maanden volgen nog een heel aantal residentiële projecten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Primeur voor Brussel

Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van de 12 appartementen in de ‘Roodebeeklaan’-residentie in Brussel hun bestellingen laten toekomen en terugsturen via hun eigen Bringme Box. Dat is een primeur voor de stad. Koeriers, lokale handelaars en andere diensten kunnen pakjes, strijk, leveringen,… droppen in de Bringme Box waarna de mobiele app de bewoners laat weten dat het pakje is aangekomen. Tegelijkertijd kunnen ze de box ook gebruiken om zelf pakketjes te verzenden of online bestellingen terug te sturen.

Bringme Box in de lobby

Het innovatieve systeem werd tijdens de renovatie van het gebouw naadloos geïntegreerd in de lobby van het project. Eigenaar Jan Hendrickx is trots op het resultaat: “Ik heb voor Bringme gekozen omwille van het innovatieve karakter van het systeem en de directe toegevoegde waarde die Bringme biedt aan de bewoners van het appartementsgebouw. Ik merk dat iedereen erg enthousiast is over de technologie.”

Sleutel voor poetshulp

“Online bestellingen zijn snel en efficiënt, maar ze laten leveren is onhandig: mensen zijn niet thuis op het moment dat de pakjes geleverd worden en hebben vaak liever niet dat hun buren bestellingen in ontvangst nemen”, zegt Dagmar Bernaers, Business Development Manager van Bringme. “De Bringme Box is de ideale oplossing. Dankzij het systeem moet er niemand thuis zijn om de pakjes in ontvangst te nemen of ze terug te sturen. Alle pakjes liggen veilig in de slimme box tot het moment dat je thuiskomt of de koerierdienst ze komt ophalen. Maar je kan er bijvoorbeeld ook veilig de sleutel in klaarleggen op de dagen dat je poetshulp langskomt.”

De volgende maanden moeten nog een heel aantal projecten volgen. Momenteel werkt Bringme aan installaties in een heel aantal andere projecten in steden in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Dagmar Bernaers Business Development Manager Bringme
Steven Van de Broek FINN Public Relations